Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας-Κάνε Δωρεά

Κανε Δωρεα

ΕΠΙΛΕΞΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΩΡΕΑΣ

ΚΛΗΣΗ

* Χρέωση: από σταθερό 2,60€/κλήση με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας, από κινητό 2,73€/κλήση με ΦΠΑ και τέλος συνδρομητών κινητής 10%. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας. Δεν εφαρμόζεται το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 10% α) στους συνδρομητές που είναι δικαιούχοι απαλλαγής από το τέλος κινητής (ηλικίες 15-29 ετών) β) στους χρήστες καρτοκινητής, καθώς έχει καταβληθεί τέλος καρτοκινητής 10% κατά την ανανέωση του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσής τους.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Μπορείτε να κάνετε την δωρεά σας ηλεκτρονικά μέσω την χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας ή του λογαριασμού σας PayPal.

Web-Banking

Κάνοντας ηλεκτρονική μεταφορά μέσα από το Web Banking της τράπεζας σου σε έναν από τους λογαριασμούς μας (δες παρακάτω).

Μετά την ολοκλήρωση της δωρεάς, επικοινωνήστε με το Τμήμα Δωρεών στο τηλέφωνο 210.32.13.150 ή στο donations@mdmgreece.gr ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη δωρεάς.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
Μετά την κατάθεσή σας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 210.32.13.150 ή στο donations@mdmgreece.gr ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη δωρεάς.

Alpha Bank Bonus: Εξαργύρωση Πόντων Επιβράβευσης Καρτών Alpha Bank
Εξαργυρώστε τους πόντους που έχετε συλλέξει και ενισχύστε τους Γιατρούς του Κόσμου

‘Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΕΑ ΣΕ ΕΙΔΟΣ

Πληροφορίες για διευκρινίσεις αλλά και για την παράδοση δωρεών σε είδος, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο donations@mdmgreece.gr ή στο τηλέφωνο 210.32.13.150

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας.