ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ   
Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας-Εθελοντισμός

Συμμετεχω ΕθελοντισμοΣ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ!

Ο εθελοντισμός στους Γιατρούς του Κόσμου λαμβάνει διάφορες μορφές, με τη συμμετοχή σε δράσεις στο πεδίο και με τη συνεισφορά στην υλοποίηση έργων ή στην εξωστρέφεια της Οργάνωσης. Ανάλογα με το προφίλ σου, την εμπειρία σου και τη διαθεσιμότητά σου μπορείς να συμμετάσχεις στο πλευρό μας σε διάφορα επίπεδα των δράσεων μας.

Προσφέροντας μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, μπορείς να στηρίξεις ουσιαστικά τους ευάλωτους συνανθρώπους μας, να αποκτήσεις χρήσιμη επιστημονική και κοινωνική εμπειρία και να γίνεις μέλος μιας ομάδας ανθρώπων, που ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της κοινωνίας. Η εθελοντική προσφορά αποτελεί την κινητήρια δύναμη των Γιατρών του Κόσμου και επιδιώκουν να την προωθούν, ενδυναμώνοντας το αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον άνθρωπο και τον Κόσμο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιοι ανθρωποι μπορουν να προσφερουν εθελοντικη εργασια;
Δεν εχω ιατρικεΣ γνωσειΣ. Μπορω να βοηθησω;
Υπαρχουν συγκεκριμενεΣ απαιτησειΣ για να γινει καποιοΣ εθελοντηΣ;
Σε ποιεΣ δρασειΣ μπορω να συμμετεχω;
Ποια υποστηριξη ειναι διαθεσιμη για μενα;
Τι εκπαιδευση θα λαβω;
Καθε ποτε θα χρειαζεται να ερχομαι;
Τι συμβαινει εαν δεν μπορω να συνεχισω τον εθελοντισμο;
Μπορω να συμμετεχω σε αποστολη στο εξωτερικο;

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου

Επικοινώνησε με το Τμήμα Εθελοντισμού, για να δηλώσεις τη διαθεσιμότητα και τις δεξιότητές σου και στη συνέχεια να γίνει η διασύνδεσή σου με κάποια από τις δράσεις μας, ανάλογα με τις ανάγκες της Οργάνωσης.

Κάλεσε στο 210.32.13.150 (Τμήμα Εθελοντισμού) ή στείλε e-mail στο volunteers@mdmgreece.gr αναφέροντας τα παρακάτω στοιχεία:

Θα χαρούμε πολύ να σε συναντήσουμε!