Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας-Πασχαλινό Bazaar | 2024
ΕκδηλωσειΣ - 05.04.2024

Πασχαλινο Bazaar | 2024

Αυτό το Πάσχα, έλα κι εσύ στη διήμερη γιορτή αλληλεγγύης μας στην Πλάκα

Λαμπάδες και δώρα για καλό σκοπό, αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου στο Stelios Foundation Conference Hall

Οι Γιατροί του Κόσμου αυτό το Πάσχα στήνουν μια διήμερη γιορτή αλληλεγγύης και τo Σαββατοκύριακο 27-28 Απριλίου σας περιμένουν στο Stelios Foundation Conference Hall (Κυδαθηναίων 22, Πλάκα), από τις 10:00 έως τις 21:00, με μοναδικά δώρα και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Ελάτε στην πασχαλινή γιορτή μας και γνωρίστε από κοντά τις δράσεις μας, αλλά και τους τρόπους που κι εσείς μπορείτε να συμβάλετε στην υποστήριξη όλων όσοι μας έχουν ανάγκη. Κάντε τη δωρεά σας και αποκτήστε μοναδικά δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας, όπως λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα, που διατίθενται για να μπορούν να συνεχίσουν οι Γιατροί του Κόσμου να βρίσκονται στο πλευρό των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας, και γιορτάστε κι εσείς την αξία της συνύπαρξης και της αλληλεγγύης.

Οι Γιατροί του Κόσμου από το 1990 προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια και φροντίδα εντός και εκτός Ελλάδας, δίνοντας το «παρών» όπου υπάρχουν άνθρωποι. Έτσι, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου σας περιμένουν όλους στο Stelios Foundation Conference Hall για τη διήμερη γιορτή τους, που έρχεται για μια ακόμα φορά να θυμίσει πως η χαρά του να μοιράζεσαι και να προσφέρεις, εκτός από μια ζεστή εκδήλωση αγάπης, παραμένει μια ουσιαστική πράξη αλληλεγγύης που έχουμε όλοι μας ανάγκη.

 

Ευχαριστούμε το Stelios Philanthropic Foundation για την ευγενική παραχώρηση του Stelios Foundation Conference Hall

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης των Γιατρών του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall

Κυδαθηναίων 22, Πλάκα

Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Απριλίου

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 21:00

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάθε οικονομική δωρεά προς τους Γιατρούς του Κόσμου είναι σημαντική για την παροχή άμεσης βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη όλων μας.