Νεα - 12.06.2023

Το Smile Project στη Γλυφαδα

Προληπτική οδοντιατρική φροντίδα σε παιδιά

Οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με τον δήμο Γλυφάδας, πραγματοποιούν την Παρασκευή 16 Ιουνίου, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. δωρεάν προληπτική οδοντιατρική φροντίδα σε παιδιά, στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Σάκη Καράγιωργα 1 – στην παραλιακή λεωφόρο απέναντι από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης).

Ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, οι Γιατροί του Κόσμου υλοποιούν το πρόγραμμα Smile Project, με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη υγείας στο γενικό πληθυσμό και την παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε διάφορες περιοχές της χώρας. Παράλληλα, στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η αγωγή στοματικής υγείας στις τοπικές κοινότητες καθώς και η διασύνδεση και η παραπομπή στο δημόσιο σύστημα υγείας. Το πρόγραμμα «Smile Project» προσφέρει Προληπτικό Οδοντιατρικό έλεγχο με επισκέψεις Κινητών Κλιμακίων σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

«Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση οποιουδήποτε, μικρότερου ή μεγαλύτερου προβλήματος υγείας, είναι καθοριστική για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Γι’ αυτό, με την πολύ σημαντική βοήθεια της επιστημονικής ομάδας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και με τη στήριξη επιστημονικών φορέων που δραστηριοποιούνται σε καίριους τομείς, προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στην τοπική μας κοινωνία, ενημερώνοντας και κινητοποιώντας τους συμπολίτες μας προς την κατεύθυνση της θωράκισης της υγείας τους. Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ τους Γιατρούς του Κόσμου για την πολύτιμη προσφορά τους στα παιδιά της Γλυφάδας μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

Κλείστε εγκαίρως ραντεβού στο τηλ. της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας, 210 9647021, καθημερινά, από 8 π.μ. έως 3 μ.μ.