Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας-Επαναληπτική Καταστατική και Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση
Νεα - 08.11.2022

Επαναληπτικη Καταστατικη και Ετησια Τακτικη Γενικη Συνελευση

Αγαπητά μέλη,

Οι Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία σας καλούν σε Καταστατική και Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση σε ημέρα και ώρα που θα βρείτε στην επισυναπτόμενη στο παρόν πρόσκληση, η οποία θα διεξαχθεί με ηλεκτρονικά μέσα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να εναρμονιστούμε με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η συμμετοχή όλων κρίνεται απολύτως αναγκαία, καθώς πρέπει να διαπιστωθεί απαρτία προκειμένου να εγκριθεί η τροποποίηση του καταστατικού.

Παρακαλούνται όσοι εκ των μελών δεν έχουν λάβει σχετικό email να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να θέσουμε με έτερο τρόπο στη διάθεσή τους τις προτεινόμενες τροποποιήσεις των άρθρων του καταστατικού, όπως διαμορφώθηκε μετά από μακρόχρονη προσπάθεια των μελών του ΔΣ σε απόλυτη συμμόρφωση με τις υποδείξεις αρμόδιας ομάδας νομικών συμβούλων, προκειμένου να είναι σε θέση να μελετήσουν τις προτεινόμενες τροποποιήσεις και να αποστείλουν τυχόν παρατηρήσεις τους μέχρι και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου ώστε αυτές να συζητηθούν κατά τη διάρκεια της Καταστατικής Συνέλευσης και να προχωρήσουμε στην έγκριση ή μη των τροποποιήσεων.

Η αρμόδια συνεργάτης κα Καραγιώργου Κατερίνα (τηλ. 210-3213150 / webmaster@mdmgreece.gr) είναι στη διάθεσή όλων σας για οποιαδήποτε τυχόν απορία επί της διαδικασίας.

Τέλος, ευγενική υπενθύμιση προς όλα τα μέλη, για καταβολή της ετήσιας συνδρομής τους έτους 2022, καθώς διανύουμε ήδη τον 10ο μήνα του 2022.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Γιατρών του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία