Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας-Ψήφισε για την Υγεία
Νεα - 28.03.2024

Ψηφισε για την Υγεια

Αφιέρωσε λιγότερο από 1 λεπτό του χρόνου σου & στήριξε το Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη στον διαγωνισμό του Ομίλου TEXAN ENVIPCO

Οι Γιατροί του Κόσμου πέρασαν στην τελική φάση του διαγωνισμού εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου TEXAN ENVIPCO, και πλέον είναι στο δικό σου χέρι να στηρίξεις το έργο τους, ψηφίζοντας την πρόταση ενίσχυσης του Κοινωνικού Πολυϊατρείου Θεσσαλονίκης έως την Παρασκευή 31 Μαΐου. 

Με 3 απλά βήματα, μπορείς κι εσύ να συμβάλεις ουσιαστικά ώστε οι Γιατροί του Κόσμου να συνεχίσουν να στηρίζουν τους κοινωνικά ευάλωτους συνανθρώπους μας στους δήμους της μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης, παρέχοντάς τους πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες αλλά και «παρέμβαση στον δρόμο» για την πρόσβασή τους σε κατάλληλες υπηρεσίες υγείας. 

Με τη δική σου ψήφο, οι Γιατροί του Κόσμου θα μπορέσουν να συντηρήσουν και να αναβαθμίσουν τη δομή τους στη Θεσσαλονίκη «πράσινα» και ψηφιακά, για να είναι πάντα παρόντες όπου υπάρχουν άνθρωποι.

Η ανεμπόδιστη πρόσβαση στην Υγεία για όλους είναι αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα.

Και το Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη σε χρειάζεται.

ΜΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Διαρκεια ψηφοφοριαΣ:
εωΣ 31/05/2024 ωρα 12:00μμ

ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι Γιατροί του Κόσμου είναι ο μόνος ιατρικός ανθρωπιστικός φορέας από την Κοινωνία των Πολιτών που πέρασε στην τελική φάση στην κατηγορία που διαγωνίζεται.

ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ